Keuring & onderhoudHet is niet alleen noodzakelijk en wettelijk verplicht om de nodige beschermingsmiddelen aan te kopen en correct te plaatsen, deze dienen ook periodiek onderhouden en gekeurd te worden. Zo bent u steeds zeker van de goede werking ervan en beschikt u ook steeds over de geldige attesten.


Keuring volgens officiële norm

Wij verzorgen de keuringen op gezette tijdstippen geheel zonder zorgen en dit zonder langlopende contractuele verplichtingen of boeteclausules. Wij houden de data bij van de laatste keuringen en contacteren u tijdig wanneer deze opnieuw dient plaats te vinden.


Waarom kiezen voor ons?

officieel attest van keuring en onderhoud beschermingsmiddelen

Onderhouds Attest

Het officiële attest krijgt u er jaarlijks bij, ook een inventaris van uw beschermingsmiddelen wordt door ons steeds correct bijgehouden en u ontvangt steeds een up2date inventaris.

prijsaanvraag keuring en onderhoud beschermingsmiddelen tegen brand

De prijs natuurlijk!

Wij garanderen u de beste prijs op de markt zonder te moeten inboeten aan service of u te moeten binden aan een langlopend contract!

icoon ervaring in onderhoud en keuring van blusmiddelen

+10jaar ervaring

Wanneer u beroep doet op W.A.S.S.P. Brandpreventie doet u beroep op meer dan 10jaar ervaring in de sector. Wij bieden een totaaloplossing aan keuring en onderhoud, wij kennen de noden en de pijnpunten in de markt en bieden met onze vlotte service en flexibele overeenkomsten de oplossing.

Betaal niet langer teveel!

Onze beste prijs?

Vul onderstaand formulier in en wij bezorgen u binnen de 48u een vrijblijvende offerte.

Waarmee kunnen wij u helpen?